Elérhetőség

A Visszadobtak oldal szorosan kapcsolódik a Pomázi Futó Bajnokok Se oldalhoz.

Az egész megvalósulása egy gyermekkori álmom része, amit mindig is dédelgettem magamban, de sosem mertem meglépni. Mégis, az életemben eljött az a pont, amikor felismertem és ráléptem a megvalósítás útjára, nem kis félelemmel a szívemben. Tudtam, hogy ez az út nem lesz könnyű, de az álmom erősebb volt a félelmemnél.

A blogomat 2013.nyarán indítottam, az egyesületet 2015.márciusban alapítottuk a barátaimmal, és az első versenyünket 2016.júliusban rendeztük meg, 1.PFB-SkanzenFutás néven.

Bízom benne, hogy mindenkinek örömöt ,hitet, bizonyosságot tudok adni arról, ami évek óta a mottóm:

“A legnagyobb félelmek mögött vannak az igazi csodák….”

Könyv rendelés: 

Ez a könyv, ha lehet ezt mondani: ebben a elképesztő időszakban igazán aktuális. Elsősorban a kitartásról , a rendíthetetlen belső hitről szól, és másodsorban a sportról, a futás által kapott “megvilágosodásról”. Az egészségügyi viszontagságok, kihívások megtanítottak a legfontosabbra: Semmi sem az, aminek látszik. Tudom, hogy rengeteg történet van a csodálatos gyógyulásokról, és sok minden másról. Ez is közéjük sorolható….vagy mégsem. Ezt az olvasónak kell majd eldöntenie. Egy biztos, szinte mindenkitől azt kapom vissza, hogy “Receptre írná fel elolvasásra”. Hát ezek után mit is mondhatnék még….beszéljenek helyettem a könyv sorai!