Megjelent!!!

Öt év után hamarosan megjelent Sallai Zsuzsi Visszadobtak c. önélatrajzi történetének folytatása.
A könyv két fejezetében a 2019-2021 februárja közötti még aktív időszak történetei és a 2021. februárjában diagnosztizált betegség kezelés sorozat között készült beszélgetések olvashatóak.
“Kendőzetlenül

Ez a könyv, ha lehet ezt mondani: ebben a elképesztő időszakban igazán aktuális. Elsősorban a kitartásról , a rendíthetetlen belső hitről szól, és másodsorban a sportról, a futás által kapott “megvilágosodásról”. Az egészségügyi viszontagságok, kihívások megtanítottak a legfontosabbra: Semmi sem az, aminek látszik. Tudom, hogy rengeteg történet van a csodálatos gyógyulásokról, és sok minden másról. Ez is közéjük sorolható….vagy mégsem. Ezt az olvasónak kell majd eldöntenie. Egy biztos, szinte mindenkitől azt kapom vissza, hogy “Receptre írná fel elolvasásra”. Hát ezek után mit is mondhatnék még….beszéljenek helyettem a könyv sorai!

 

A Visszadobtak 1.  könyv ára 3790 Ft +690 Ft postaköltség

A Visszadobtak 2.  könyv ára 4990 Ft +690 Ft postaköltség

 

 

Ha munkahelyi címre kéred a postázást, kérlek tüntesd fel a CÉG nevét is, mert máskülönben nem találja meg a posta 🙂

 

A rendelésedről válasz emailt fogsz kapni, figyeld a postafiokodat, kérlek!

Fontos: a cím és az email pontosan legyen beírva, mert nem tudjuk eljuttatni máshogyan a rendelést!

Ha bármi kérdésed van , ezen a számon elérsz :

+36 70 940 0273

 

“Zsuzsi jelmondata Barabara Johnson nyomán:. “Sose hagyd, hogy egy probléma megoldása fontosabb legyen, mint szeretni egy embert”  A tizenhárom éves Zsuzsi tíz százalék esélyt kap orvosaitól a túlélésre. Édesanyja szupernyolcas búcsúfilmben még egyszer utoljára megörökíti kislánya mosolyát, mozdulatait, integetését. Az egész hetedik osztály egy percig áll vigyázzban pisszenés nélkül, amíg Zsuzsit műtik. Túléli a műtétet? Megélheti-e a felnőttkort? Lehet-e anyuka? Ilyen és hasonló kételyek között nevelkedik szerető szülői házban Sallai Zsuzsanna. Az önéletrajzi regény szerzője egyszerre rendkívüli és hétköznapi ember. Hivatásos túlélő, négy gyermek édesanyja, restaurátor, naplóíró, sportklubelnök. Zsuzsi minden lépésével, könyve minden lapján azt üzeni, hogy éljünk, higgyünk, szeressünk. A Pomázi Futó Bajnokok elnöke hiteles tanúságtevő, igazi bajnok, akit visszadobtak az életbe. Történetével példát mutat és bizonyítja, hogy nincs lehetetlen, minden csak a hitünk szilárdságán, kitartásunkon, bátorságunkon és szorgalmunkon múlik. Sallai Zsuzsanna megtanítja az olvasót arra, hogy a küzdelmet a legreménytelenebb pillanatokban sem szabad feladni. Ezt pedig életének eseményeivel bizonyítja, amit ugyancsak hihetetlennek képzel az olvasó. Továbbá arra is megtanít Zsuzsa, hogy segítség nélkül ezek a rendkívüli eredmények sem tudnának megszületni. Szükséges hozzájuk a család, a barátok, az orvosok és az egész környezet hozzáállása, imája, hite, illetve támogatása és összefogása. Kötelező olvasmány a kétkedőknek, a reményteleneknek, az elégedetlenkedőknek, a veszteségtől szenvedőknek és az életet szeretőknek egyaránt, mely megtanít hinni, küzdeni, talpra állni, örülni, szeretni.’

Bérces Edit

Világbajnok ultrafutó

Alexandra

Elképesztő az az akarat, elszántság, erő, ami benned van. Hálásan köszönöm, hogy ezt leírtad. Kívánom, hogy még legalább 50 évig szervezz nekünk, szuper futóversenyeket, mosolyogj ránk, biztass bennünket,hogy mi is képesek vagyunk a csodára.”

Nándor

“Még mindig a hatása alatt vagyok és biztosan maradandó lesz ez az élmény. Letehetetlen, magával ragadó, motíváló, és rádöbbent, hogy valójában minden problémára létezik megoldás. Nagyon kíváncsian várom a további részeket  és nagyon köszönöm az élményt és a tanítást!”

Márti

Letehetetlen! Már tudom hogyan lehet olyan sokat futni: félmaratont, maratont. Amikor kérdeztem,azt válaszoltad, rakom egyik lábam a másik után. Nagyon szemléletesen leírtad! Sok embernek vagy példaképe. Minden nehézség, tragédia ellenére amit leírsz a könyvedben, mégis felszabadító érzés a könyv olvasása. Egy pozitív sugallat, hiszen bármi történik is, jöhetnek boldogságot adó események. Csak rajtunk múlik megtörténnek-e a hétköznapi csodák az életben. Ez az érzés belénk épül, naponta meríthetünk belőle. Köszönöm a könyvet.”

György

Ülök az IC-n, utazok és folyamatosan zokogok.Ki vagy Te? Kicsoda? Kit hordozol magadban? Mi nyílik meg Általad és a családod által az az életed és a családod élete által? Mekkora fényáradás ez az egész? Félelmek mögött a csoda? Igen,ez tényleg az!”

Rita

„Zsuzsa elképesztő és totálisan életveszélyes. De ez volt az egyetlen esélye, hogy még a saját halálát is túlélje.Amikor azt hiszed vége, nincs tovább,ebbe most aztán tényleg belehalsz, vedd elő a könyvét és meríts erőt belőle. Nem tudom,Ő honnan veszi, de jut belőle mindenkinek, sőt- a közelében az erő sokszorozódik.”

József

” Megható, megdöbbentő, ugyanakkor hihetetlen és lebilincselő, de ami talán a legfontosabb, hogy sokak számára reménykeltő és erőt adó! Köszönöm!
Na, megyek futni!”