Mivel a tavaszi könyvbemutatóim törlésre kerültek a vírushelyzet miatt, így erre a döntésre jutottam:

EGÉSZ ÁPRILISBAN és MÁJUSBAN A KÖNYV ÁRA 3200 FT, ÉS A POSTAKÖLTSÉGET TOVÁBBRA IS ÉN ÁLLOM

Remélem,többetekhez eljutok így, ha már személyesen nem lehet

rendelési link:
http://pomazifutobajnokokse.hu/hu/konyv/

https://nlc.hu/lelek/20191003/sallai-zsuzsanna-lyukas-sziv-ultrafuto/

A könyv nem csak sportolóknak szól, inkább szól a hitről, a kitartásról és a nehézségek mögötti erőről. Arról, hogy ha valaki mínuszból rajtol az életében, még nem biztos, hogy ott is kell leélnie 🙂

Kedvcsinálónak néhány vélemény:

Orsolya: „A világ legmotiválóbb könyve, libabőrözős!”

Árpád: „Köszönöm, hogy beljebb löktél Önmagamhoz!”

József: „A könyv hm,hm,hm,hm,hm,hmnem tudok mit írni…de mégis Hihetetlen vagy,tényleg!A könyv első 30 oldalát férfi létemre végig könnyeztem. A hatása alatt vagyok. Őrület! Egy könyv a hitről,a kitartásról,a szerelemről és az ufó k-ról. Piszok motíváló!”

Rita: „Zsuzsa elképesztő és totálisan életveszélyes. De ez volt az egyetlen esélye, hogy még a saját halálát is túlélje.Amikor azt hiszed vége, nincs tovább,ebbe most aztán tényleg belehalsz, vedd elő a könyvét és meríts erőt belőle. Nem tudom,Ő honnan veszi, de jut belőle mindenkinek, sőt- a közelében az erő sokszorozódik.”

Kata: „Az a baj, hogy egyfolytában futni akarsz olvasás közben!Letehetetlen.”

Ági: „Nem tudod letenni.”

Szonja:Osztályzat: 5 csillag!!!Csak annyit tudok mondani: KÖSZÖNÖM!”

József: ” Megható, megdöbbentő, ugyanakkor hihetetlen és lebilincselő, de ami talán a legfontosabb, hogy sokak számára reménykeltő és erőt adó! Köszönöm!
Na, megyek futni!”

Ildikó: „Le sem teszem”

Mariann:  „Nagyon köszönöm, hogy elolvashattam a történetedet és egy kicsit megismerhettelek, alig bírtam letenni?megkönnyeztem, irigykedtem és példa értékünek tartom amit elértél.”

Alexandra: „Elképesztő az az akarat, elszántság, erő, ami benned van. Hálásan köszönöm, hogy ezt leírtad. Kívánom, hogy még legalább 50 évig szervezz nekünk, szuper futóversenyeket, mosolyogj ránk, biztass bennünket,hogy mi is képesek vagyunk a csodára.”

Nándor: “Még mindig a hatása alatt vagyok és biztosan maradandó lesz ez az élmény. Letehetetlen, magával ragadó, motíváló, és rádöbbent, hogy valójában minden problémára létezik megoldás. Nagyon kíváncsian várom a további részeket  és nagyon köszönöm az élményt és a tanítást!”

Mónika: „Egy ember, aki nem adja fel az álmait!”

Beáta: „Mióta olvastam a könyved, nem csak élvezettel futok a villamoshoz, hogy elérjem, hanem gyakran szárnyalok is a boldogságtól!
Visszaadtad a hitet, amit egyébként sosem veszítettem el, de “kézenfogva” veled…
…leírhatatlan…ezt meg kell tapasztalni, át kell érezni! Köszönöm!”

Márti:Letehetetlen! Már tudom hogyan lehet olyan sokat futni: félmaratont, maratont. Amikor kérdeztem,azt válaszoltad, rakom egyik lábam a másik után. Nagyon szemléletesen leírtad! Sok embernek vagy példaképe. Minden nehézség, tragédia ellenére amit leírsz a könyvedben, mégis felszabadító érzés a könyv olvasása. Egy pozitív sugallat, hiszen bármi történik is, jöhetnek boldogságot adó események. Csak rajtunk múlik megtörténnek-e a hétköznapi csodák az életben. Ez az érzés belénk épül, naponta meríthetünk belőle. Köszönöm a könyvet.”

György: “Ülök az IC-n, utazok és folyamatosan zokogok.Ki vagy Te? Kicsoda? Kit hordozol magadban? Mi nyílik meg Általad és a családod által az az életed és a családod élete által? Mekkora fényáradás ez az egész? Félelmek mögött a csoda? Igen,ez tényleg az!”